sunnuntai 3. maaliskuuta 2013
Sitruunapuustit
Perinteiset korvapuustit tuunaantuvat mukavasti sitruunan kuorella. Tulos on edelleen se rehellinen puusti, mutta mukavan pirteällä säväyksellä. Sitä paitsi sitruunapuustit ovat mainioita vielä seuraavanakin päivänä - sitruunan kuoren aromi kun on oikeastaan parhaimmillaan vasta silloin.
Sitruunapuustit
1 annos pullataikinaa (0,5 l) täältä
Täyte
margariinia
1 luomusitruunan raastettu kuori
kanelia
kardemummaa
kanelia
sokeria
rusinoita
Alusta kohonnut pullataikina ja jaa se kahteen osaan. Kauli molemmat osat vuorollaan levyksi. Levitä levylle ensin margariini, sitten puolet sitruunan kuoresta ja lopuksi muut täytteet. Rullaa levy pötköksi ja leikkaa korvapuusteiksi. Toista sama toisen taikinapuoliskon kanssa. Paista 225 asteessa noin10-15 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti