sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sitruunapuustit


Perinteiset korvapuustit tuunaantuvat mukavasti sitruunan kuorella. Tulos on edelleen se rehellinen puusti, mutta mukavan pirteällä säväyksellä. Sitä paitsi sitruunapuustit ovat mainioita vielä seuraavanakin päivänä - sitruunan kuoren aromi kun on oikeastaan parhaimmillaan vasta silloin.

Sitruunapuustit

1 annos pullataikinaa (0,5 l) täältä

Täyte

margariinia
1 luomusitruunan raastettu kuori
kanelia
kardemummaa
kanelia
sokeria
rusinoita


Alusta kohonnut pullataikina ja jaa se kahteen osaan. Kauli molemmat osat vuorollaan levyksi. Levitä levylle ensin margariini, sitten puolet sitruunan kuoresta ja lopuksi muut täytteet. Rullaa levy pötköksi ja leikkaa korvapuusteiksi. Toista sama toisen taikinapuoliskon kanssa. Paista 225 asteessa noin10-15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti