maanantai 1. lokakuuta 2012

Kuppikakut nougatkuorrutteella



Kuppikakkuteema jatkuu: leivoin läjän kuppikakkuja Erään Perheellemme Todella Tärkeän Henkilön 7-vuotissynttäreille. Hyvät oli bileet ja leipomuksetkin kelpasivat. Voin muuten käsi sydämellä vannoa, ettei näissä kuppikakuissa ole mitään terveellistä!

Nougatkuppikakut

300 g margariinia
3 dl sokeria
1 dl soijajauhoja
1 dl vettä
3,5 dl jauhoja
1 dl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa

Kostutukseen:
1 dl kasvimaitoa
1-2 tl arrakkiaromia (esim. Dr Oetkerin)

Kuorrute:
1 prk Alpron Airy & Creamy soijakermaa
100 g tummaa suklaata
1 dl hasselpähkinäjauhoa


Vaahdota margariini ja sokeri. Sekoita keskenään soijajauho ja vesi ja lisää margariinivaahtoon. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lusikoi muotteihin ja paista 200 asteessa 10-12 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin. Kostuta maito-arrakkiseoksella. Sulata sitten suklaa ja sekoita vispattuun soijakermaan. Lisää joukkoon hasselpähkinäjauho ja pursota kakkusten päälle. Taikinasta tulee noin 20 kuppikakkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti